Prezentări video

Dacă faci înregistrări video, tutoriale sau conferințe, atunci vei aprecia funcționalitățile oferite de KeyPress OSD. Spectatorii tăi vor putea să vadă fiecare tastă apăsată folosind tastatura sau mouse-ul. Nu mai este nevoie să spuneți ce taste sau click-uri faceți, ci ele apar pe ecran.

Această aplicație poate fi folosită și pentru a învăta cum să folosești tastaturi sau un nou alfabet [chirilic sau grec].

KeyPress OSD este compatibil cu aplicații precum Skype, Zoom sau altele.

Probleme de vedere sau auz

Dacă aveți probleme cu vederea și aveți dificultăți în a vedea ce scrieți, puteți folosi KeyPress OSD . Acesta dispune de funcționalități specifice pentru astfel de nevoi. Aplicația poate afișa linii de text scrise, cu suport pentru variate tipuri de alfabet. Acesta dispune și de funcții necesare pentru cei ce au nevoie de semnale sonore la apăsare de taste sau click-uri, putând face distincția între grupe de taste apăsate.

Principalele funcționalități

Istoric de taste apăsate

KeyPress OSD poate afișa un istoric de taste pentru a vă asigura că privitorii dumneavoastră văd toate tastele apăsate din timpul prezentării sau a tutorialului.

Gestionar de istoric Clipboard

Aplicația poate menține un istoric de texte copiate în memorie/clipboard, astfel dumneavoastră puteți să reveniți la texte precedent copiate în memorie. Istoricul poate fi gestionat de dumneavoastră. Elementele pot fi șterse sau puteți să le transformați în elemente permanent stocate.

Auto corect inteligent pentru abrevieri

Puteți configura KeyPress OSD să înlocuiască automat CMF cu «ce mai faci» sau PLM cu «pe la mine». Aceste texte pot avea în componență elemente dinamice, cum ar fi ora sau data actuală, parametrii, de exemplu NVDM..20 poate fi înlocuit automat cu «ne vedem în 20 de minute» [numărul 20 fiind argumentul dinamic].

Evidențierea cursorului mouse cu aură sau cu un spot

Dorești să evidențiezi mouse-ul unde se află pe ecran într-o anumită culoare? KeyPress OSD poate face asta. Dorești să-l evidențiezi cu un spot? Și asta se poate!

Semnale sonore la apăsarea tastelor

Controlul mouse-ului cu tastatura

Puteți muta cursorul mouse-ului cu tastele Numpad [numerice]. Ceea ce oferă KeyPress OSD este de departe mult mai capabil și adaptabil nevoilor personale decât ceea ce oferă sistemul de operare.

Ușor de configurat și o gamă largă de opțiuni

KeyPress OSD are capabilități unice care nu pot fi găsite în alte aplicații similare. Dacă dorești să schimbi ceva, în mod cert există o setare pentru asta. KeyPress OSD poate fi ușor transformat într-o unealtă anume pentru a realiza prezentări video sau pentru utilizare cotidiană pentru persoane cu dizabilități. Ne dorim ca toți utilizatorii să fie mulțuimiți de această aplicație. Panourile de configurare sunt cât se poate de bine structurate și organizate astfel încât să faciliteze utilizarea aplicației.

 

Descarcă KeyPress OSD

Rulează pe Windows 10 și 7, pentru x64 și x32.

Versiunea actuală: v4.64.1 [2019 / 06 / 05].

Schimbări recente: vedeți jurnalul de schimbări pe versiuni.

Nu ești sigur dacă dorești să-l cumperi? Încearcă-l pentru 10 zile, gratuit, fără spam, fără limitări.

Cumpără KeyPress OSD

Ofertă specială

69% reducere! Ofertă limitată temporal.

Cei ce cumpără KeyPress OSD vor beneficia de actualizări gratuite ale aplicației și suport tehnic.

După achiziționarea produsului, veți primi pe e-mail datele de înregistrare ale produsului în aproximativ 12-24 de ore.